Η Εταιρεία

Η ιστορία μας

Από το 1954

“Η ποιότητα, ο ιδιαίτερος και λειτουργικός σχεδιασμός των προϊόντων μας αποτελούν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τους πιο ισχυρούς δεσμούς προσφέροντας στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα ζωής.“

Η εταιρεία  Ευκολίδης A. E. έχει συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική στο χώρο του επίπλου. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια δημιουργίας της αντιπροσωπεύει έπιπλα ξύλινα, ελληνικά αλλά και εισαγωγής.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα efdeco.gr για την επιθυμία μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πελατών μας προσφέροντας στους επισκέπτες μας μία ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων για το σπίτι τους. Στόχος μας είναι να μπορείτε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να βρείτε τα πάντα για το σπίτι σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με την καλύτερη ποιότητα σε ξύλινα έπιπλα.

 Τα περισσότερα προιόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα επίπλων μας το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης και αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής από το 1954. Ο ιδιόκτητος ανακαινισμένος χώρος 2000 τ.μ. στην Κοζάνη φιλοξενεί ιδιαίτερα έπιπλα με πολυτέλεια, διαχρονικότητα και πηγή έμπνευσης για όλα τα γούστα. Στόχος του efdeco.gr είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του τα καλύτερα προϊόντα για το σπίτι τους σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Η διαφορά του από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων είναι ότι δεν πρόκειται απλά για μια ιστοσελίδα αλλά για ένα φυσικό κατάστημα με υπογραφή 60 ετών, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία της εξυπηρέτησης σας, μέσω της μακρόχρονης παρουσίας του στο χώρο των επίπλων.

We create with care and professionalism.

Functional, stylish & practical office spaces.

Functional Home

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit lorem ipsum.

Detailed Floor Plans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit lorem ipsum.

Certified Professionals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit lorem ipsum.

Η εταιρεία Ευκολίδης Α.Ε, από το 1954 αντιπροσωπεύει την ποιότητα, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική στον χώρο σας. Με έπιπλα ελληνικά και εισαγωγής ακολουθούμε τόσο τις διεθνείς τάσεις του σύγχρονου interior design, αλλά και τις αρχές της διαχρονικής κομψότητας.

Πιστεύουμε ότι το σπίτι σας, πρέπει να δηλώνει την ιστορία σας. Αυτή η αντίληψη μας ωθεί να βρίσκουμε και να σχεδιάζουμε έπιπλα και διακοσμητικές πινελιές που είναι μοναδικά και ξεχωριστά όπως και εσείς.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα σχεδιασμού και ειδικών κατασκευών αλλά και ομάδα έμπειρων interior designers που αναλαμβάνουν την μελέτη, επίβλεψη και προσεγμένη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου. 

Το χαρακτηριστικό μας.

Ποιότητα και αισθητική για όλους.

Καταλαβαίνουμε πως η αναζήτηση και η επιλογή των ιδανικών επίπλων απαιτεί χρόνο και προσπάθεια, αλλά πιστεύουμε πως θα έπρεπε να είναι ακριβώς το… αντίθετο. 

Schedule a free specialist visit.
Call us: 45 (123) 457 84

Our Contacts
Mary Atkinson

Mary Atkinson

CEO at Biilders

This has been the best project we have worked so far!

Interico company has a really proffessional staff. They kept us informed throughout whole process of building our bedroom house. We got suggestions on what materials to choose, the timeframe and price were.

Related Services: