Έπιπλα Ευκολίδης

Στον ιδιόκτητο ανακαινισμένο χώρο 2000 τ.μ. στην Κοζάνη θα βρείτε έπιπλα ελληνικά και εισαγωγής μοντέρνα, νεοκλασικά, κλασικά, παιδικά έπιπλα, υφάσματα, ταπετσαρίες, χαλιά, πίνακες, φωτιστικά και διακοσμητικά για κάθε γούστο. Επίσης, διαθέτουμε τμήμα σχεδιασμού και ειδικών κατασκευών, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων είναι στην διάθεσή σας να αναλάβει τη μελέτη την επίβλεψη και την διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου. Επισκεφτείτε το καταστήμα μας για να εμπνευστείτε, να βρείτε έξυπνες λύσεις με υπογραφή και το σημαντικότερο, ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι αξίες μας

Όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών!

Βρίσκουμε λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας!

Προτείνουμε τις ομορφότερες λύσεις για τον χώρο σας!

Πιστεύουμε ότι το σπίτι σας, πρέπει να δηλώνει την ιστορία σας. Αυτή η αντίληψη μας ωθεί να βρίσκουμε και να σχεδιάζουμε έπιπλα και διακοσμητικές πινελιές που είναι μοναδικά και ξεχωριστά όπως και εσείς.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα σχεδιασμού και ειδικών κατασκευών αλλά και ομάδα έμπειρων interior designers που αναλαμβάνουν την μελέτη, επίβλεψη και προσεγμένη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου.Με έπιπλα εσωτερικού χώρου ελληνικά και εισαγωγής ακολουθούμε τόσο τις διεθνείς τάσεις του σύγχρονου interior design, αλλά και τις αρχές της διαχρονικής κομψότητας. Μπορείτε να βρείτε έπιπλα μοντέρνα, νεοκλασικά, κλασικά, παιδικά, υφάσματα, ταπετσαρίες, χαλιά, πίνακες, φωτιστικά και διακοσμητικά για κάθε γούστο. Καταλαβαίνουμε πως η αναζήτηση και η επιλογή των ιδανικών επίπλων απαιτεί χρόνο και προσπάθεια, αλλά πιστεύουμε πως θα έπρεπε να είναι ακριβώς το… αντίθετο. Για τον λόγο αυτό, μέσα στο ψηφιακό κατάστημα μας θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν online προορισμό με ολοκληρωμένες συλλογές από επιλεγμένες προτάσεις επίπλων και διακοσμητικών, ώστε να κάνουμε τη δημιουργία του ιδανικού σας χώρου μια άκρως απολαυστική και εύκολη διαδικασία.

Εμπειρία
Εξυπηρέτηση
Design
Ποικιλία
Αμεσότητα
Back to Top